Hamamel virgínksy (Hamamelia virginiana)

hamamel2-233x300Používa sa hlavne na nečistú pleť, sťahuje póry a upravuje nadmerné vylučovanie mazu. Rastlina pochádza zo severnej Ameriky. V kozmetika sa používa extrat z jeho listov. Je výborný na aknóznu pleť.

Napíšte odpoveď alebo komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.